torsdag 7 augusti 2014

Kort till mamma....

Hej!

Här är det semestertider fortfarande och vi har haft en kanonsemester hittills. Nu är det bara ett par dagar kvar men det känns som om det är ok att gå tillbaka till jobbet. Ha en del spännande saker som händer där med i höst. Tyvärr har det inte blivit så mycket pysslande under semestern men har gjort ett kort till min mamma som fyllde år i början av semestern. 

Detta kort gjorde jag och det är efter en tutorial av Dawn som jag följer både på blog och på Youtube. Du hittar tutorialen här. 


Jag har använt mig av en stämpel från Lilly of the Valley. Jag har färglagt den med mina Promarkers. Stansat ut den med Sizzix-dies. Den lilla grattis-stämpel är en Stampin´up stämpel som jag har stansat ut med word-windowpunch från Stampin´up. Jag hade tur att kunna beställa några saker via en arbetskamrat vars dotter som bor i USA, skulle komma hem och hälsa på i sommar. Hon var snäll och beställde och tog med sakerna till mig!


Här är en närbild på stämpeln. När man drar upp kortet kan man se att jag har stämplat Grattis. Jag gjorde så att jag även gjorde det på baksidan av kortet som man drar upp. Där skrev jag även våra namn.


Som sagt nu har jag bara ett par dagar kvar av min semester. Under hösten så kommer jag att flytta till ett lite större pysselrum. Just nu sitter jag i en liten liten klädkammare, men jag ska få ta vårt extrarum som pysselrum och det kommer att kännas som en stor sal i jämförelse! :-) Jag kommer att dokumentera hela flytten och lägga ut bilder på mitt nya pysselrum när det är färdigt.

Ha det då bra och var rädda om er!

/ Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar