måndag 2 april 2012

Göteborgsmässan...

I lördags var jag på scrap-mässa i Göteborg. Så roligt att gå runt och titta och prata med folk.Finns ju så mycket man vill ha, men jag köpte några saker i alla fall. Har provat limmet och det höll verkligen vad som lovades! Kanonbra lim ( Crafty Tacky Glue). Stämplarna (syns inte så bra på denna bild...) är från stämpelkällan. Det är en Cadillac och en "Bubbla" , mycket uppskattade av min man som annars inte tycker att mina grejer är så intressanta. Så dom kan nog funka bra på kill-kort!


Och idag när jag öppnade brevlådan så hade mina promarker pennor kommit!!! Jag hittade en jättebra sida på nätet Joanna Sheen Ltd hon har jättemycket roligt bl a promarker pennor till ett bra pris. Hon har så att man kan köpa dom en och en för ca 17 kr st och man kan även köpa alla på en gång till ett kanonpris, ca 15 kr/ penna kostar dom då.

Så jag  beställde mina förra veckan och dom kom redan idag! Blev så glad, hade väntat mig att det skulle ta ett några veckor att få dom. Beställde även ett Limited Edition Spring 2012 set när jag ändå var i farten.

Så nu ska jag börja att måla, har ju nyss köpt massa stämplar så nu kan jag bara skapa!

Jessica

4 kommentarer:

 1. Roligt med mässa och roligt med fina saker i brevlådan. Jag längtar till 5 maj då vi ska ha mässan i Gävle.
  Glad Påsk! Hoppas du får äta många ägg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. You have great new supplies! Now I am waiting to see your new creations with them :)

  I have an award for you on my blog: http://dreamer-designer.blogspot.com

  Hugs,
  Raluca

  SvaraRadera
 3. tack Åsa! Glad Påsk till dig med!

  SvaraRadera