tisdag 15 november 2011

Pysseldag...

I lördags hade jag pysseldag hemma hos mig. Min mamma, syster, svärmor och svägerska kom och pysslade hela dagen. Blev mycket prat men lyckades att göra några kort. Dagen innan hade jag gjort ett kort till min syster som fyllde år på farsdag.

Det första kortet är det som jag gjorde till min syster. Har målat en Bildmålarna- stämpel med promarkers. Blommorna och stenarna är i från Wild Orchid Crafts. Har använt brun cardstock som bas, mönster-papprena kommer ifrån Dovercraft- sugar n spice. Har även en kompress bakom. Staketet är en Magnolia die. och stämpeln på insidan är en vilda stamps.

Nästa kort är ett farsdag kort som jag gjort. Det är ett gatefold kort och stämpeln är från vilda stamps, färglagd med promarkers. Har använt en grön cardstock som bas och mönsterpapprena kommer ifrån Back to basics 2 och spring feast.

Till sist kommer tre julkort som jag också hann med på pysseldagen. Dom två första korten har en stämpel ifrån vilda stamps. Färglagda med promarkers. Blommorna har jag köpt hos Scrap och Hobby. Mönsterpapprena i botten på den vita cardstocken kommer ifrån Bo Bunny. Det sista kortet har en magnolia ministämpel och mönsterpapper ifrån Victorias Design House.
// Jessica2 kommentarer:

  1. Jättefina kort, gillade det översta allra mest!
    En fundering, varför har du inte korten rättvända så man lättare kan se dem?

    SvaraRadera
  2. Tack! ja du, vet inte hur man ändrar det, dom är rättvända i foldern men när jag lägger ut dom på bloggen så vänder sig vissa kort :-(

    SvaraRadera