onsdag 29 april 2015

Gissa vad...

Hej!

Ja, det senaste har jag gjort många askar. Är så roligt att göra dem och det går ofta fort. Jag hittar många på YouTube och provar på om det är något för mig. Sedan använder jag dem till vänner och familjs bemärkelsedagar. Är roligt att ha några att välja mellan tycker jag!

Här kommer en söt ask som jag precis har gjort. Du hittar videon här. 

Ja som ni ser har jag använt ett rosa cardstock som heter Blushing Bride. Stämpel kommer från ett stämpelset som heter Tag Talk. Jag använde en rund stans till stämpeln och en scallopstans till glitterpapper som jag har. Blommorna stansade jag ut i vit cardstock och satte dit små halvpärlor.


Ha en trevlig Valborg!

/ Jessica

onsdag 22 april 2015

Små väskor...

Hej!

Här kommer två små väskor som jag har gjort. Hittade en video på YouTube. Du hittar den här.


Här har jag använt gul cardstock. Mönsterpappret är från Stampin' up. Bradsen som jag använde fanns i mina gömmor.


Här har jag använt rosa cardstock och mönsterpapper från Magnolia. Det kommer från serien Sea Breeze och heter Rose Path.


Jag har lagt till en fjäril på denna som jag har dekorerat med pärlor.


Ha en fortsatt bra vecka!

/Jessica

torsdag 16 april 2015

Mera ask...

Hej!

Här kommer ännu en liten ask som man kan ha till mycket.


Jag har gjort asken i mörkbrun cardstock. Mönsterpappret kommer från Stampin´ups Sale-A-Bration. Likaså det turkosa bandet som jag knutit för att hålla ihop asken. Man kan inte se det så bra på bilderna men locket har jag stansat ut med hjälp av tagtopper punch.


Den lilla thank you-stämpeln är också den från Stampin´up och kommer från ett set som heter Lotus Blossom.


Ha en fortsatt bra vecka.

/Jessica

måndag 13 april 2015

En ask...

Hej!

Här kommer en ask som jag gjorde igår.


Jag använde mörkbrun cardstock som heter Early Espresso.  Mönsterpappret är ifrån Stampin´up och var en vara jag valde ut under deras Sale-A-Bration.  Stämpeln kommer från ett set som heter Tag talk och stämplades med Early Espresso-ink pad.


Jag la till några stansade blommor och avvände ett band i turkost som heter Costal Cabana.


Ha en bra vecka!

/Jessica

lördag 11 april 2015

Ännu en liten ask....

Hej!

Här kommer en liten ask som jag har gjort. Den passar utmärkt till ett stort värmeljus eller lite godis. Gillar att lägga sådana när man dukar fint när man har middagsgäster till exempel.

Jag har såklart gjort den efter en video på youtube. Cardstocken är från Stampin´up och heter chocolate chip.


Mönsterpappret är inte Stapin´up utan kommer från Simple stories och just detta var  en 6x6 paperpad och heter Baby Steps, men det passade alldeles utmärkt till cardstocken tyckte jag.
Stämpel kommer från ett set som heter Teeny Tiny Wishes (Stampin´up), jag har stansat ut den med en cirkelstans och sedan använt en scallopstans till cardstocken under. Blommorna har har stansat ut och lagt på en halvpärla. Stände asken med hjälp av ett band i gult som matchade mönsterpappret.



Trevlig helg!


/Jessica

lördag 4 april 2015

Liten ask...

Hej!

Här är en liten ask som jag provat på att göra. Tänkte att den kan vara rolig att ha om man ger bort ett smycke eller annat litet i storlek.

Jag har använt en bakgrunds stämpel som jag dekorerade locket med.


Jag lade till en stämpel som heter Work och Art. Jag stansade ut den med en cirkelpunch och sedan tog jag en scallop punch och stansade ut lite glitterpapper. Satte även dit lite rhinestones.


Ha en fortsatt trevlig påsk!

/Jessica

fredag 3 april 2015

Påskaskar...

Hej!

Har haft ett litet löpande band här och tillverkat små askar som är tänkt att dekorera påskbordet. Har gjort så att alla runt bordet får varsin.

Har använt fina påsk-mönsterpapper från Magnolia att dekorera med. Har även använt en stans som är en tag-punch för att få det fina mönstret upptill där jag har knutit ett gult snöre.


Har även dekorerat med en pärla på varje.


Glad Påsk!

/Jessica

onsdag 1 april 2015

Blommigt kort...

Hej!

Här kommer senaste kortet jag har gjort.


Jag har använt en bakgrundsstämpel till övre delen av kortet som heter Something Lacy. Nedre delen är stämplad med blommor från ett stämpelset som heter Petite Petals. Jag använde en mörkare brun stämpeldyna som heter Chocolate Chip.


För att dela av kortet så satte jag dit ett siden band. Var vitt från början så jag färgade in det med samma färgdyna. Sedan använde jag sammam blomstämpelset och stämplade en likadan blomma, använde min petit flower-punch. Den stora blomman kommer från ett stämpelset som heter Flower Shop, med matchande punch.

Har inte dekorerat insidan ännu men det är tänkt att när det är dags att använda så ska jag sätta dig vitt papper så att man kan skriva en hälsning där.


Vi hörs!

/Jessica

Life changes......

 It has been 5 years since I posted on here. Life got in the way and so much has happened. Covid happened. My dad had a massive heart attack...